Kalus gourmetpølser kommer fra nogle af de dygtigste og mest passionerede sydeuropæiske producenter. De traditionelle forarbejdningsmetoder, dedikationen til håndværket og brugen af sublime råvarer er alt sammen med til at sikre en bemærkelsesværdig smagsoplevelse.
Alle vores pølser er nøje udvalgt for sin unikke smag og tekstur - fra vores stege- og grillpølser til vores mange tørrede varianter. Uanset om det er en simpel servering med tørret italiensk salame eller tilberedning af en klassisk fransk ret som cassoulet har vi sortimentet, der matcher den kulinariske vision.
Se hele vores opskriftsunivers her.
Stege-grillpølser besidder en robust smagsprofil, som giver rum for mange spændende sammensætninger på tallerkenen. De fungerer fortræffeligt med grillet eller ristede grøntsager som aubergine, peberfrugt og courgette. Kornsalater med byg, quinoa eller couscous kan også tilføje tekstur og supplere pølsens rigdom.
Stege-grill pølser skal opbevares i køleskab ved en temperatur mellem 0-4 grader. For optimal friskhed, anbefales det at forbruge dem indenfor få dage efter åbning. Hvis de er vakuumforseglede, bør du sørge for at forbruge dem kort tid efter åbning af pakningen.
Salami er et varemærke for pølse i Italien og er typisk lavet af kød og krydderier. En salami er hovedsageligt lavet af svinekød, hakket oksekød, kalvekød og fjerkræ og har en kraftigere smag og en fastere konsistens end fx en dansk spegepølse.