VORES PRODUCENTER

Vi er kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten af de fødevarer vi sælger og det har vi stædigt holdt fast i siden Kalu startede i 1987. Denne ambition har naturligvis en stor betydning for, hvilke producenter vi vælger at have et tæt samarbejde med. Men heldigvis er vi så heldige, at vores producenter ser på fødevarer på samme måde som vi gør. Det betyder bl.a., at vi har skabt nogle tætte og langvarige relationer, som er baseret på en gensidig forståelse og respekt for den gode råvare og historien bag produktet. Nedenfor ses et udpluk af vores producenter.
LES FERMIERS DE LOUÉ

LES FERMIERS DE LOUÉ


60 års engagement i fjerkræ af overlegen kvalitet. Siden 1958 har kooperativet Fermiers de Loué valgt en unik tilgang til opdræt af kyllinger nemlig frihed! Kooperativets engagement i kvaliteten af deres fjerkræ indebærer bl.a., at kyllingerne fortrinsvis kommer fra små bæredygtige familiebrug, hvor trivsel og et naturligt kyllingeliv prioriteres. Med henblik på at fremme den bæredygtige udvikling har kooperativet gennemført en række tiltag til fordel for ”agroforestry ” og biodiversiteten.

Kooperativets filosofi omkring kyllingeopdræt har betydet, at Loué kyllingen i dag er Frankrigs mest populære fugl.

SE VORES LOUÉ KYLLING HER
<strong>VILLANI</strong>

VILLANI


Villani blev grundlagt i 1886 af ægteparret Costante Villani og Ernesta Cavazzuti i den lille emilianske landsby Castelnuovo Rangone i udkanten af byen Modena. Ægteparret begyndte at producere salami, mortadella og kogte skinker, men virksomheden er siden hen blevet moderne mestre i den italienske kunst, pålæg; salami, kogt skinke og emilianske specialiteter (Castelnuovo Rangone); mortadellas (Bentivoglio, Bologna); coppa og pancetta (Castelfranco Emilia); San Daniele-skinke (S. Daniele del Friuli) og Parmaskinke (Pastorello di Langhirano).            

De traditionelle forarbejdningsmetoder, opskrifterne og de sublime råvarer er med til, at den italienske virksomhed fremstiller noget af Italiens mest velsmagende pålæg.

SE UDVALGTE VILLANI PRODUKTER HER
CLEMENT FAUGIER

CLEMENT FAUGIER


Bag Kalus udsøgte produkter, kastanjepuré, kastanjecréme og hele kastanjer i vand fra Etablissements Clement Faugier gemmer der sig en enestående historie om fransk pionerånd og en stor kærlighed til Ardeché-kastanjen. Tilbage i 1882, skabte den unge mand Clément Faugier, den første Marrons Glacés-fabrik i Pivas en lille provinsby beliggende mellem Montpellier og Lyon. Med udgangspunkt i den lokale gastronomiske tradition kombinerede han innovation og lidenskab og startede den industrielle produktion af Marron Glacé.
 
Siden da har virksomheden, med udgangspunkt i den kendte Ardeché-kastanje udviklet en lang række unikke kvalitetsprodukter af høj gastronomisk værdi.
 
 SE UDVALGTE CLEMENT FAUGIER PRODUKTER HER
SALUMIFICIO PEDRAZZOLI

SALUMIFICIO PEDRAZZOLI


Der er ikke mange virksomheder i Italien, der producerer økologisk kvalitetscharcuteri, men det gør familien Pedrazzoli – og de gør det godt.  Familievirksomheden ligger i parmaområdet i det nordlige Italien og har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med eget slagteri og fire gårde, der producerer parmasvin og økologisk kvæg til Pedrazzolis charcuteriproduktion. De tre af gårdene producerer de økologiske frilandsparmasvin, der bliver til Pedrazzolis øko-charcuteri. Udover den økologiske produktion arbejder Pedrazzoli dagligt med klimaudfordringen. De producerer bl.a. al deres strøm selv ved brug af solceller på fabrikkens tag.

Pedrazzolis brede udvalg af traditionelle charcuteriklassikere som pancetta, parmaskinke, bresaola, salami og coppa tager afsæt i en lang og stolt italiensk håndværkstradition.

SE UDVALGTE PEDRAZZOLI PRODUKTER HER

ANTICA MACELLERIA FALORNI

ANTICA MACELLERIA FALORNI


Lige ud til markedspladsen i Greve i Chianti-distriktet (Toscana) ligger Antica Macelleria Falorni, et lille familiedrevet slagteri, som siden 1806 har produceret nogle af Italiens bedste salamier. Familiens bånd til regionen, rødderne og håndværket har betydet, at deres produkter har skabt sig et ry, der rækker langt ud over Toscanas grænser. Falorni producerer i dag sine salamier i et moderne pølsemageri i udkanten af byen, men principperne for fremstilling er de samme, som de altid har været nemlig omhyggelighed ift. udvælgelse af kødet, nøje afstemt krydring af udskæringerne og en indgående forståelse af modnings- og tørringsprocessen.

Pga. en begrænset produktion betjener Antica Macelleria Falorni kun få udvalgte kunder, og derfor føler vi os privilegeret over at være eneforhandler af Falornis produkter i Danmark.

SE UDVALGTE FALORNI PRODUKTER HER​​​
MONS FROMAGER AFFINEUR

MONS FROMAGER AFFINEUR


Den kendte familievirksomhed Mons startede i 1960’erne, da Hubert Mons og hans hustru begyndte at sælge lokale oste på markederne i Roannaise-regionen. En stigende efterspørgsel og et ønske om at tilbyde kunderne oste af enestående kvalitet betød, at ægteparret og sønnen Hervé begyndte at hjemtage råmælksoste fra gårdmejerier i det meste af Frankrig.
 
I dag er virksomheden kendt for både at være fromager og affineur – producerer, lagrer og modner oste til perfektion. Modning af de mange oste finder sted i to unikke modningskælder; St Haon le Châtel og Tunnel de la Collonge. 
 
I 2000 modtog Hervé titlen Meilleur Ouvrier de France (MOF). En anerkendelse for sin dedikation til kvalitet.
 
O-MED

O-MED


I hjertet af Andalusien har O-Med specialiseret sig i produktion og aftapning af noget af Spaniens allerbedste ekstra jomfruolivenolie. Både det miljøvenlige landbrug og møllen er beliggende i Granada, nærmere bestemt i den lille landsby Ácula.  Takket være regionens klima opnås de optimale betingelser for modning af frugterne - sorterne arbequina, hojiblanca og picual – og dermed kvaliteten af O-Meds ekstra jomfruolivenolie.

O-Med drives i dag af det unge søskendepar Paula og Juan, som har overtaget stafetten fra deres far Juan de Dios, hvis arbejde, erfaring og tradition altid bruges som referencepunkt i udvikling af deres olier og eddiker.

SE UDVALGTE O-MED PRODUKTER HER​​​
OLMEDA ORIGENES

OLMEDA ORIGENES


Olmeda Origenes produkter er en hyldest til det traditionelle spanske køkken og til autentiske råvarer fra Spaniens mange landdistrikter. Olmeda Origenes konstante søgen efter at genopdage de enkle madtraditioner og bevare duftene og smagene fra en svunden tid har betydet, at de i dag kan tilbyde nogle af Spaniens absolut bedste specialiteter fx Merguez pølser, sortfodsgris, Gordal Oliven, Pilchardus Sardiner, Marcona mandler.

Udover at være med til at sikre den spanske madtradition har Olmeda Origenes forpligtet sig til at være med til at bevare de unikke bæredygtige spanske landdistrikter og tilhørende lokale miljøer.

SE UDVALGTE OLMEDA ORIGENE PRODUKTER HER​​​
URBANI TRUFFLES

URBANI TRUFFLES


I begyndelsen af 1850'erne dedikerede den første ejer af Urbani Truffles, Constantino Urbani, sig til trøfler. På det tidspunkt var den sjældne knold - som kun vokser vildt i skovene i det centrale og nordlige Italien - næsten ukendt for omverdenen. Constantinos passion for den jordnære, aromatiske svamp og hans drøm om at udbrede delikatessen har betydet, at Urbani Truffles, mere end 160 år senere, er verdens mest anerkendte distributør af italienske trøfler.

Som deres forfædre gjorde det, arbejder den sjette generation, Paolo og Bruno Urbani direkte sammen med lokale trøffeljægere, hvor de bedste fra høsten bringes til Urbani og sendes videre ud i verden.

SE UDVALGTE URBANI PRODUKTER HER​​​
LES VERGERS  BOIRON

LES VERGERS  BOIRON


Les Vergers Boiron, en familiejet virksomhed, startede i Ardeche-regionen i Frankrig i 1969 og er i dag førende inden for produktion af smagfulde frugtpuréer af meget høj kvalitet. Produktionen startede med frugt - abrikoser, pærer og kirsebær - fra lokale frugtavlere, men som virksomheden er blevet større, kommer frugten fra nøje udvalgte frugtavlere rundt omkring i verden. For at sikre den absolut bedste smag plukkes frugten, når den er bedst, sødest og mest moden, hvorefter puréen pasteuriseres og fryses ned for at bevare frugtens naturlige farve, duft og smag.

Alle Boirons produkter er 100% naturlige, hvilket betyder at produkterne ikke indeholder sukker, smagsforstærkere, farvestoffer eller kunstige konserveringsmidler.

SE UDVALGTE BOIRON PRODUKTER HER​​​
CURTICE BROTHERS CO.

CURTICE BROTHERS CO.


Edgar og Simon Curtice delte en glæde for mad og åbnede derfor deres første købmandsforretning i 1868 i USA, hvor de bl.a. solgte frisk frugt og grøntsager. Snart begyndte de at udvikle opskriften på deres berømte tomatketchup. Med den samme passion har Curtice Brothers Co. genskabt Curtice Brothers' engang berømte ketchup, men denne gang i en økologisk version.

I 2019 modtog Curtice Brothers Co den prestigefyldte "Great Taste Award" for deres ketchup. Ordene fra dommerne var bl.a. ”Ekstraordinært velsmagende. Ketchuppen har en dyb rustik smag af tomater, er autentisk og frisk”.

ALTONAER KAVIAR IMPORT HAUS

ALTONAER KAVIAR IMPORT HAUS


Caviar Copenhagen har siden 2003 samarbejdet med et af de ældste caviar huse i verden Altonaer Kaviar Import Haus. Den tyske virksomhed fra Hamborg har siden 1925 leveret caviar af højeste kvalitet og har i den grad været medvirkende til at udvikle og sprede budskabet om caviarens mange unikke kvaliteter. 
 
I dag er det Markus Rush, 3. generation som har overtaget styringen og udviklingen af det traditionsrige firma. AKI Selection Caviar er virksomhedens mest solgte produkt og består af nøje udvalgt farmed caviar og kan leveres i Baerii, Naccarii og Transmontanus kvalitetsstør som alle er i tæt familie med Oscietrestøren.
 
SE UDVALGTE CAVIAR PRODUKTER HER