Perlehønebryst med nøddesauce
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer
4 perlehønebryster
2 kviste timian
2 fed hvidløg
6 spsk. olie
1 spsk. hasselnødder
1 spsk. mandler
1 spsk. valnøddekerner
1 spsk. græskarkerner
5 spsk. olie
4 spsk. Aceto Balsamico
2 dl hønsefond
1 tsk. honning
4 perlehønebryster
2 kviste timian
2 fed hvidløg
6 spsk. olie
1 spsk. hasselnødder
1 spsk. mandler
1 spsk. valnøddekerner
1 spsk. græskarkerner
5 spsk. olie
4 spsk. Aceto Balsamico
2 dl hønsefond
1 tsk. honning
Tilberedning
Mariner perlehønebrysterne i timian, knust hvidløg og olie i mindst 2 timer og steg den derefter i en 180 o C varm ovn i 15 min. Hak alle nødder fint og rør dem sammen med olie. Hønsefonden koges op og jævnes med nøddemassen. Smag til Aceto Balsamico og honning. Server de stegt perlehønebryster og byd saucen til.
Tilbehør
Server med grønne asparges og små kogte kartofler.