Julefjerkræ

Ænder, kalkuner og gæs til juleaften. Der er konventionelle, frilands- og økologiske produkter. Der er danske, franske, engelske og polske julefugle. Nedenfor kan du via linket læse mere om hver enkelt julefjerkræ.

Fransk julefjerkræ fra Kalu.dk


Kalu er kendt for vores brede sortiment af fransk julefjerkræ. Ved fejringen af julen er fjerkræ ofte det centrale element på det kulinariske bord og hos Kalu anerkender vi denne tradition. Vi tilbyder derfor julefjerkræ af højeste kvalitet. Den franske Berberiand spiller en central rolle i vores udvalg, da vi er af den overbevisning, at Berberianden er den bedste and til juletiden.

Et hav af anvendelsesmuligheder


Julefjerkræ tilbyder en verden af kulinariske muligheder. Det er ikke kun et spørgsmål om tradition, men om at udforske de mange facetter af fx andens, gåsens og kalkunenes smag og tekstur.



Se hele vores opskriftsunivers her.



FAQ



Hvordan adskiller Berberianden sig fra andre fjerkræ-varianter?

Berberianden bliver af mange betragtet som det ypperste inden for andekød. Den er lidt mindre end peking-anden som er den mest almindelige and på de danske juleborde. Til gengæld er den mere kødfuld og mindre fed. Berberianden opdrættes hovedsageligt i udlandet, især Frankrig.



Hvordan kan jeg bedst tilberede Kalus julefjerkræ for at fremhæve dens unikke karakteristika?

Det anbefales at følge klassiske tilberedningsmetoder, samtidig med at der eksperimenteres med forskellige krydderier og tilbehør for at udforske fjerkræets kulinariske potentiale.



Hvilke andre typer fjerkræ er egnet til jul udover Berberianden?

Den traditionelle julekalkun og gås er altid populære valg. Kalus udvalg af julefjerkræ inkluderer også andre eksklusive varianter, der er perfekte til den festlige sæson. Hver type fjerkræ har sin egen unikke smag og tekstur, der kan komplementere forskellige retter og tilberedningsmetoder. Det er op til den professionelle kok at udforske og finde det fjerkræ, der bedst passer til den kulinariske vision for julemåltidet.