Fransk Ungdue er ikke kun et velsmagende stykke kød, men også et eksempel på Kalus engagement i at tilbyde et særligt produkt. Duen, der lever parvis i frilandsvolièrer, er kendt for sin delikate og let krydrede smag. Kødet er mørkt, fast og fedtfattigt. Dens rige smag og faste tekstur gør det til en fremragende erstatning for kylling eller kalkun i mange opskrifter.
Fransk ungdue er utrolig alsidig i det franske køkkenet og kan bruges i en række forskellige retter. Det er især populært i de franske køkken, hvor duen ofte bliver serveret stegt med en række forskellige saucer.
Du kan opbevare fransk ungdue i køleskabet i et par dage, eller fryse den, hvis du planlægger at bruge den på et senere tidspunkt.
Ja, duens indmad som hjerte og lever kan sagtens spises og er en meget smagfuld oplevelse. Indmaden kan bruges i en række forskellige retter, herunder patéer og saucer.
Der er mange måder at tilberede en fransk ungdue på. Du kan stege den i ovnen, lave den til confit eller endda grille den.