Farserede kyllingeoverlår 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
8 kyllingeoverlår
50 g smør
125 g hakket kalvesmåkød
1 æggeblomme
1 spsk fløde
lidt hakket skalotteløg
grofthakkede valnøddekærner
2 dl hønsefond eller hvidvin
salt, peber 

Tilberedning

Udben lårene ved at skære et snit gennem undersiden og skære benet fri. Rør en fars af det hakkede kød, æggeblommen, fløden, det hakkede løg og de hakkede valnødder. Fordel den i de udbenede lår og sy dem sammen med bomuldsgarn. Brun stykkerne i smør på en pande og lad den stege ved svag varme i ca. ½ time. Anbring dem på et fad og kog panden af med hvidvin eller fond, sovsen kan evt. jævnes med lidt maizena, og smages til med salt og peber. 

Tilbehør

Ristede svampe, gerne ristet i valnøddeolie, pillekartofler og tomatsalat med løg er godt tilbehør.