OPSKRIFTER

I opskrifterne er hovedingrediensen altid et Kalu produkt og så vidt muligt er de også anvendt som tilbehør. Så det er fjerkræ, kød, vildt, charcuteri, ost og specialiteter kombineret med sæsonens enkle råvarer.
Nogle af retterne er hurtige og forholdsvis simple at lave – og kan sagtens bruges til hverdagsmad. Andre har en lidt højere sværhedsgrad og andre hører til i slow food-afdelingen.
Kalu har siden sin start i 80’erne fået opskrifter fra forskellige superdygtige danske køkkenchefer. Andre opskrifter har vi fået fra vores mange leverandører rundt omkring i verden, men størstedelen af opskrifterne har superkokken Birgit Ottesen lavet for os hjemme i sit eget køkken.

Vælg en kategori herunder

Fjerkræ

Fjerkræ

Find opskrifter med fjerkræ her
Kød

Kød

Vildt

Vildt

Find opskrifter med vildt her
Eksotisk vildt

Eksotisk vildt

Find opskrifter med eksotisk vildt her
Lam

Lam

Find opskrifter med lam her
Charcuteri

Charcuteri

Find opskrifter med charcuteri her
Specialiteter

Specialiteter

Find opskrifter med specialiteter her

Eller vælg blandt flere søgeord herunder: